C5:n kyynärnojaan myydään nahkaista päällistä, jolla perusverhoilun muovipintainen saadaan näyttämään tyylikkäämmältä.

Brittein saarella on yritys, joka valmistaa eri automalleihin nahkaisia vaihdekepin suojapusseja ja muita sisustusosia. Koska hinta ei ollut kuin parikympiä piti tuollainen tilata sillä kuvissa suoja näytti varsin asialliselta.

Ensin minulle lähetettiin Chevrolet Corvette C5:n suoja, mutta lopulta myös oikea suoja saapui ja pääsin asentelemaan sitä paikoilleen.

Kyynärnojan kansi lähtee irti neljän torx-ruuvin irroituksen jälkeen ja nahkainen suoja on helppo asentaa kannen päälle. Paras tulos tulisi varmasti liimaamalla nahka kontaktiliimalla kannen päälle, mutta en halunnut ainakaan alkuun tehdä mitään peruuttamatonta. Kannen kiinnittäminen takaisi vaati hieman enemmän työtä ylimääräisen nahan ollessa kannen ja rungon välissä. Paikoilleen se kuitenkin lopulta meni ja tuloksen voi jokainen todeta kuvista. Istuvuus ei ole 100% sopiva. Nähtäväksi jää miten nahkasuoja pysyy paikoillaan ja miten se kestää kulutusta. Venyykö se ja alkaa näyttämään rumalta? Aika näyttää.

Antti