Pääkaupunkiseudun uusin Citroën-myymälä löytyy nyt Petikosta. Osoitteeseen Kaakelikaari 4b avataan myös Suomen ensimmäinen DS Store syksyn aikana.

Petikon Autoverkkokaupassa pidettiin viikonloppuna 18.-19.8.2018 Citroën myymälän epäviralliset avajaiset. Epäviralliset siksi, että mymälä ei ole vielä valmis ja kiinteistön julkisivun ehostuskin on vielä kesken. Asiakkaita houkuteltiin viikonlopputarjousten lisäksi paikalle tarjoamalla Kolmen kaverin jäätelöä. Paikalla oli yrityksen lukuisista Camionette eli HY-pakettiautoista yksi, joka on uutena myyty Fazerin konditorialle. Leipä on vaihtunut jäätelöön mutta auto voi hyvin kiitos Kolmen kaverin.

IMG_1435.jpg
Citroën HY sopii loistavasti jäätelöautoksi, käytettiinhän niitä uutenakin monissa eri tarkoituksissa leipä- ja hevosautona, lasin kuljetukseen ja erilaisten tavaroiden esittelyautona. Myöhemmin autoja muutettiin myös omavalmisteisiksi matkailuautoiksi. 

Tälle paikalle tullaan syksyllä avaamaan myös Suomen ensimmäinen DS Store. DS-malliston DS7 saa olla ensimmäinen tämän brändin malli, jota Suomessa myydään omista tiloista. Tosin jää nähtäväksi miten tuo käytännössä toteutetaan koska ainakaan nyt käytössä olleet tilat ei mahdollista kovin väljää tuotesiottelua. Palaamme asiaan kun myymälä saadaan valmiiksi.

IMG_1439.jpg
Citroën-malliston tämän hetken tärkeimmät mallit, C3 ja C4 Cactus. Uusi Berlingo esitellään vielä syksyn aikana, joka osaltaan tulee varmasi piristämään merkin kiinnostavuutta.

Antti

Kuvat: Antti Pitkänen