Odotellessa, että Suomen ensimmäinen DS Store avaa ovensa on muutamia autoja jo rekisteröity liikenteeseen. Varsinainen koeajoraportti tulee hieman myöhemmin mutta tutustutaan muutaman kuvan myötä autoon jo ennen sitä.

Kirjoitimme ensimmäisen DS7 Crossbackin saapumisesta Suomeen heinäkuussa kun se oli esillä Ranskan lähetystön pihalla yhdessä upean DS21:n kanssa. Tuo samainen DS7 on myöhemmin nähty liikenteessä eripuolilla Suomea. Sittemmin autoja on saapunut maahan lisää erilaisilla varusteilla ja tekniikalla. Tulevan DS Storen pihalla oli kaksi autoa, joista ohessa muutama kuva.

IMG_1635
Valkoinen väri sopii autoon hienosti. Tämä 7.8.2018 rekisteröity auto on 165 kW bensiinimoottorilla ja nahkasisustuksella. Auton valot ovat toteutettu LED-teknologialla.
IMG_1640.jpg
Takavalot ovat tyylikkäät ja sirot. LED-teknologia takaa kuitenkin hyvän näkyvyyden liikenteessä. Takaluukun lastausaukko on suuri.
IMG_1638
Riippuen versiosta pakoputket on tuotu puskurin läpi suurten koristeiden ympäröimänä. Halvemmissa malleissa nämä aukot ovat ummessa ja pakoputki on piilossa puskurin takana.
IMG_1641
Tämä yksityiskohta kertoo mikä sisustusversio autossa on. Rivoli tarkoittaa nahkaverhoilua, jonka tilalle voi valita vielä ylellisemmän Opera-version.
IMG_1644.jpg
DS7 Crossback ”perusversio” on todennäköisesti myydyin malli jossa tyylikkyydestä ei silti tarvitse tinkiä. 
IMG_1633
Ranskalaiset siskokset.

Antti

Kuvat: Antti Pitkänen
Lisätiedot: https://www.dsautomobiles.fi/