DS Automobiles on julkistanut uuden DS3 Crossback-mallinsa. Pieni kaupunkimaasturi saa myös kunnian olla PSA -yhtymän ensimmäinen täyssähköauto. Sähköisen E-Tense version lisäksi autosta valmistetaan kuitenkin myös perinteisempiä bensiini- ja dieselmoottorisia malleja. DS 3 Crossback on vasta merkin toinen automalli sen jälkeen, kun DS erotettiin Citroënista omaksi merkikseen. Uutuuden menestys on koko merkin kannalta tärkeää, sillä sen uskotaan kääntävän laskussa olleet myyntimäärät uudelleen nousuun ja nousevan merkin myydyimmäksi malliksi.

Kuluttajien kiinnostuksen suuntautuessa yhä enemmän kaupunkimaastureihin useat valmistajat ovat karsineet muuta mallistoaan. Aikaisemmin hyvin yleisten kolmiovisten pikkuautojen mallistot ovat harventuneet viime vuosina. Pienten 3-ovisten premium-mallien myynnissä kärkisijoillakin aikanaan keikkuneen Citroën DS3-mallin myynti on myös ollut alamäessä viime vuodet. 3-ovinen DS 3 jää vielä toistaiseksi tuotantoon  Crossbackin rinnalle, mutta seuraajaa sille ei enää näillä näkymin ole luvassa.

DS3 Crossback E-Tense on siis PSA Groupin ensimmäinen täyssähköinen auto. Toki me varttuneemmat muistamme Peugeotin ja Citroenin 90-luvulla lähinnä kokeiluksi jääneet AX, Saxo ja Peugoet 106 -pohjaiset sähköautot, mutta niiden valmistusmäärät jäivät hyvin pieniksi, eivätkä koskaan yltäneet todellisen sarjatuotannon asteelle. DS 3 Crossback’ssa hyödynnetään PSA:n uusinta sähköisille voimalinjoille suunniteltua eCMP-perusrakennetta. Pikalaturilla auton 50 kWh:n akusto voidaan ladata 80% täyttöasteeseen puolessa tunnissa, mikä antaa toimintasäteeksi yli 300 kilometriä.  Auton 134 hevosvoiman sähkömoottori kyyditsee etuvetoisen auton nollasta sataan 8,7 sekunnissa.

Ds3 lataus
DS 3 Crossback on PSA Groupin ensimmäinen täyssähköauto

Perinteisiä moottorivaihtoehtoja tulee tarjolle kolme PureTech bensakonetta ja kaksi BlueHDi-dieseliä. Diesel-moottorit ovat PSA:n muista malleista ennestään tuttuja 100 ja 130 hevosvoimaisia. Bensiiniversioissa 100 ja 130 hevosvoimaiset ovat niin ikää vanhoja tuttuja. Kokonaan uutena moottorina malliston huipulle tulee tarjolle PureTechin 155 hevosvoimainen versio, jonka yhdessä on vaihteistona kahdeksanvaihteisen EAT8-automaatti.

Auton nykyaikainen teknologia LED-valoineen ja erilaisine ajoavustimineen pohjautuu pitkälti isompaan DS 7 Crossback malliin. Myös auton sisustuksessa on paljon yhtäläisyyksiä merkin isompaan malliin, vaikka toki erojakin löytyy. Uutuuksista mainittakoon, että älypuhelimen käyttäminen auton avaimena on nyt mahdollista uuden MyDS-sovelluksen kautta.

Ds3 CB sisustus.jpg
Vinoruutuinen ”salmiakki”-teema hallitsee auton tyylikästä sisustusta.

DS 3 Crossback valmistetaan Ranskassa merkin Pariisin tehtaalla, mitä varmasti tullaan korostamaan auton markkinoinnissa. DS 3 Crossbackin hinnat asettunevat kilpailijoina pidettyjen mallien mm. Audi Q2:n ja Mini Countryman’in tasolle.

 

Vesa

Lähde ja kuvat:  DS Automobiles