Citroënin juhlavuosi alkoi loistavasti rallin MM-sarjassa. Sebastien Ogier voitti ennennäkemättömän sekuntitaistelun päätteeksi legendaarisen Monte-Carlon rallin. Voitto on Citroënille palanneelle Ogierille kuudes perättäinen ykköstila tässä MM-sarjan ehkä haastavimmassa osakilpailusta. Citroën-tallille voitto on puolestaan kaikkien aikojen kymmenes Monte-Carlossa.

Ralli huipentui päätöspäivän neljään erikoiskokeeseen, joilla Sebastien Ogier kävi hurjaa sekuntitaistoa Hyundain Thierry Neuvillen kanssa. Ogier hallitsi hermonsa kuusinkertaisen maailmanmestarin ottein ja puristi voiton 2,2 sekunnin erolla.  Kolmanneksi ajoi Toyota-tallin Ott Tänak, joka ilman rengasrikkoa olisi ollut varmasti voittotaistossa mukana.

Ogier Monte.png
Citroënin juhlavuosi ei olisi voinut saada loistavampaa alkua!

Citroënille täksi kaudeksi siirtyneen Esa-Pekka Lapin ensimmäinen kisa Citroënin ratissa oli vaikea. Perjantaina Lappi kärsi rengasrikon ja joutui keskeyttämään, mutta jatkoi lauantaina superrallisäännön turvin. Tekninen vika kuitenkin keskeytti Lapin kisan lauantaiaamun ensimmäiseen erikoiskokeeseen.

Lappi Citroen Racing.png
Esa-Pekka Lapin ensiesiintyminen Citroën-tallissa oli haastaava. Lopullisesti kisa katkesi lauantaina tekniikkamurheisiin.

Vanha mestari Sebastien Loeb, joka tällä kaudella ajaa Hyundain tehdastallissa kuusi WRC-osakilpailua, kävi kovan taistelun Jari-Matti Latvalan kanssa. Loeb sijoittui lopulta neljänneksi vain 1,7 sekuntia Latvalaa nopeammalla ajalla. Loebin piti alun perin tällä kaudella ajaa kuusi rallia Citroën-tallin kolmannessa autossa. Tallin oli kuitenkin pakko luopua kolmannesta autosta, koska sen pääsponsorina useita vuosia toiminut Abu Dhabi vetäytyi viime hetkellä. Yrityksistä huolimatta talli ei saanut enää järjestettyä riittävää rahoitusta kolmen auton ajattamiseen.

C3WRC_Ans_väritys.JPG
Citroenin 100-vuotisjuhlan kunniaksi ralliautot on koristeltu vanhalla tekstityypillä ja logolla.

Ogierin edellisestä voitosta Citroënin ratissa ehti kulua kahdeksan vuotta, sillä vuoden 2011 voitto Ranskan rallissa Citroën DS3 WRC:llä jäi hänen ensimmäisen Citroën-pestinsä viimeiseksi.  Ensimmäisen voittonsa WRC-sarjassa Ogier oli ajanut Portugalin rallissa vuonna 2010, jolloin alla oli Citroënin juniortiimin C4 WRC. Vuosi 2011 olikin Ogierille varsinainen läpimurtovuosi, joka tuotti viisi voittoa ja kolmannen sijan MM-sarjassa. Koska nuoren haastajan ja maailmanmestari Loebin henkilökemiat toimivat huonosti, Ogier jätti Citroën-tallin hieman myrskyisissä merkeissä kauden 2011 päätteeksi ja siirtyi kehittämään Volkswagenin tulevaa Polo WRC -autoa.

Ogier ajoi sittemmin Volkswagen-tallissa neljä maailmanmestaruutta vuosina 2013-2016. Volkswagenin vetäydyttyä rallin MM-sarjasta Ogier siirtyi M-Sportille Fordin yksityistalliin, jossa hän ajoi maailmanmestariksi vuosina 2017 ja 2018. Yksityistallin resurssit eivät kuitenkaan olleet vahvimpien tehdastallien tasolla, minkä vuoksi Ogier päätti palata tuttuun Citroën-talliin täksi kaudeksi. Rallikausi tulee varmasti olemaan huippujännittävä, sillä kaikilla kärkitalleilla näyttäisi olevan tasavahvat autot ja huippukuljettajat.

Vesa

Kuvat: Citroën Racing