Citroën Suomessa -kirja on nyt julkaistu ja on ostettavissa useimmista kirjakaupoista. Kirjaa on tilattu laajasti myös kirjastoihin ympäri Suomen.

Noin vuosi tämän blogin perustamisen jälkeen, syksyllä 2017, Citroën Suomessa -kirjan kirjoittaminen alkoi. Aineistoa oli toki kerätty kymmeniä vuosia mutta sen jäsentely kirjaksi oli vasta alussa.

Aluksi ajatuksena oli tehdä ”fiilistely” -kirja, mutta melko pian se muuttui tietokirjamaiseksi teokseksi kun detaljitietoja kaivettiin esiin. Kirjaan on käytetty lukematon määrä työtunteja. Kuvien käsittelyyn ja taustoittamiseen käytettyä aikaa ei säästelty. Myös kirjan ulkoasu on kirjoittajien käsialaa. Asioiden ja tapahtumien taustoittamisessa meitä avustivat pitkänlinjan Citroën automerkin harrastajat, jotka syvensivät tarinoita tiedoillaan. Kannen graafiseen suunnitteluun saimme apua Lauri Paasiolta. Kiitettävien henkilöiden lista on pitkä, kiitos teille kaikille.

IMG_2963.jpg
Kirjan yli 800 kuvaa ja 383 sivua taustoittaa merkin vaiheita Suomessa. Citroën on merkki, jolla on upea historia ja monta tarinaa kerrottavanaan.

Kirjan voi tilata esimerkiksi:

www.citikka.com
www.alfamer.fi

https://www.adlibris.com/fi/kirja/citroen-suomessa-1921-2019-9789524722957

Kirjaan liittyviä tapahtumia voi seurata myös:
https://www.facebook.com/CitroenSuomessa/

Mukavia lukuhetkiä!
Antti&Mikko

P.S. otamme mielellämme vastaan palautetta kirjasta