3D LED-tekniikalla toteutetut takavalot jälkiasennuksena

Uusikorinen C4 Grand Picasso, jossa on tavalliset takavalot on helppo päivittää aivan eri näköiseksi 3D takavaloilla. Tehdas ei tunne kyseistä modausta mutta käytännössä valoyksikkö on auton sähköjärjestelmän suuntaan täysin vastaava eikä aiheuta virheilmoituksia. Valomodulin irroittaminen on helppoa ja nopeaa, vain neljä torx-ruuvia ja liittimen irroittaminen, jonka jälkeen valomoduli on käsissä. Uusi 3D-valomoduli vastaavassa järjestyksessä takaisin. Uudessa valomodulissa valojen järjestys on myös erilainen. Tavanomaisissa valoissa suuntavilkku on hieman oudosti ylhäällä, valon sisäreunassa kun taas 3D-valojen yhteydessä se on parkkivaloryhmien välissä ulkoreunalla. Valojen kolmiulotteisuuden näkee vasta kun valot on kytkettynä, jolloin parkkivalorenkaat tuovat syvyysvaikutelman. 3D-valojen varaosanumerot ovat:
96 782 715 80 (vasen) ja 96 782 713 80 (oikea).

Krominen takaluukunlista kuuluu vakiona autoihin, joissa on sähköinen takaluukku. Sen sijaan ”e-HDi” -merkki (varaosanumerolla 96 781 860 80) on jälkikäteen asennettu paikkaan, jossa uudemmissa autoissa on ”BlueHDi” teksti.

Antti