Citikka.com nettikaupan valikoimiin saapui juuri ensimmäinen erä todella hienoja kirjoja!

Aiemmin etenkin Citroën GS ja BX -mallien kirjallisuus on ollut lähinnä ranskalaisen ETAI:n kustantamien Collection de mon père -sarjan varassa. Hyviä kirjoja nämäkin, mutta aiheesta olisi riittänyt laajempaankin kokonaisuuteen. Nyt asia on onneksi korjattu. Hollantilainen Citrovisie on kustantanut hienon sarjan kirjoja joiden laajuus ei jätä toivomisen varaa, esimerkkinä ”De originele Citroën CX” -kirjan 360 sivua!

Suomalaista lukijaa tietysti haittaa kielimuuri, mutta hollannin kielessä on sen verran lainasanoja saksaan, ranskaan ja englantiin, että asiasta saa jonkinlaisen käsityksen ilman netin käännöskonettakin. Kuvia ja teknisiä tietoja on niin suuri määrä, että pelkästään niiden avulla kirjan selailu on palkitsevaa kieliä osaamattomillekin autoharrastajille.

Suosittelemme kirjoja lämpimästi kaikille BX, GS/GSA ja CX -harrastajille!

Kirjat ja lisäkuvat niistä löydät Citikka.com verkkokaupasta.

Mikko