DS Automobiles’n toimitusjohtaja Yves Bonnefont julkaisi viikonloppuna Twitterissä videon, jossa vihjaillaan yhtiön uudesta konseptiautosta. Videolla vilahtaa hyvin nopeasti urheilullisen coupé-mallisen auton siluetti ja DS Performance -logo.

Arvailut käyvätkin nyt kiivaana ja on varsin todennäköistä, että DS julkistaa Pekingin autonäyttelyssä uuden konseptinsa täyssähköisestä urheilullisesta sedanista. Konseptin nimi on twiitin otsikosta päätellen DS X E-Tense.

DSXetense

Konseptin muotoilussa saattaa olla myös piirteitä vuoden lopulla julkistettavasta sedanmallisesta DS8:sta. Toisaalta monien autotehtaiden konseptit ovat nykyään  suunnattu enemmän uusien teknologioiden esittelyyn, kuin ennusteiksi tulevien tuotantomallien ulkonäöstä. Kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä tulevien tuotantomallien yksityiskohdista ei siis ehkä tämänkään konseptin pohjalta kannata tehdä.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan lisätietoja DS X E-Tense -konseptista, joka Bonnefont’n mukaan sisältää suuria yllätyksiä ja tullaan julkistamaan hyvin pian.

Vesa

Lähde: DS Automobiles

https://twitter.com/hashtag/DSAutomobiles?s=03