Ennakkotietona meillä on ilo kertoa kaikille sitikkaharrastajille ensi vuoden keväällä julkaistavasta kirjasta, joka käsittelee Citroën-automerkin historiaa Suomessa. 

Citroën Suomessa -kirja kertoo kattavasti automerkin vaiheista Suomessa 1920-luvulla käynnistyneestä maahantuonnista alkaen. Kyseessä on ensimmäinen suomenkielinen, pelkästään Citroën-merkkiin keskittyvä kirja, jossa on paljon ennen julkaisematonta kuvamateriaalia täydennettynä mielenkiintoisilla tarinoilla ja tilastoilla. Kirjan kuvitus perustuu pääasiassa Korpivaara Oy:n ja Auto-Bon Oy:n arkistomateriaaliin, jota ei ole aiemmin julkaistu tässä laajuudessa. Mukana on myös yksityisarkistojen aarteita.

Citroën Suomessa näyte (1)
Kirjassa käsitellään laajasti merkin alkutaipaleita Suomessa.

Jos sinullakin on kiinnostavia kuvia tai tarinoita liittyen Citroënin historiaan Suomessa, otamme niitä mielellämme vastaan vielä kesän 2018 aikana. Kuvien ei tarvitse olla ammattilaisen ottamia, vaan ne voivat olla otoksia autoilun arjesta. Voit lähettää kuvia osoitteeseen citroenmies@gmail.com. Jos kuvat eivät ole sähköisessä muodossa, pystymme helposti skannaamaan ne. Ota tässä tapauksessa yhteys meihin, niin sovitaan tarkemmin yksityiskohdista.

Noin 350 sivuisen kirjan kustantaa Alfamer/Karisto Oy. Kirja julkaistaan toukokuussa 2019 Classic Motor Show’n yhteydessä.

Päivitys 21.12.2018
Kirja tulee myyntiin kirjakauppoihin tammikuun puolessa välissä. Voit seurata Citroën Suomessa -kirjaan liittyvää uutisointia myös facebookissa, osoitteessa: https://www.facebook.com/CitroenSuomessa

Terveisin,

Antti Pitkänen ja Mikko Salonen