Citroën on sitoutunut seuraavaksi kolmeksi vuodeksi Suomen suurimman naisten lenkkeily- ja hyvinvointitapahtuman nimikkokumppaniksi. Lauantaina 25.5. tuhannet naiset liikkuivat yhdessä Citroën brändin koristaessa heidän juoksupaitoja.

Naisten 10 on järjestetty vuodesta 1984 alkaen Helsingissä ja sen ideana on tarjota kaiken ikäisille ja kuntoisille naisille yhteinen tapahtuma iloisen liikkumisen merkeissä. Ohjelmassa on myös tanssia ja musiikkia keventämässä tunnelmaa.

Citroën Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton omistama tapahtuma, jonka tuotto käytetään lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaan.

Tapahtuma sopii Citroënin imagoon loistavasti. Olihan Citroënin tuotteet aivan alusta asti, 1920-luvulta alkaen, suunnattu naisille. Tuohon aikaan oli epätavallista nähdä naista auton ratissa, mutta jos näki, oli se todennäköisesti juuri Citroën.

Myös nykyinen mallisto on naisten suosiossa. Erityisesti kauniisti koristeltu ja täydellisesti varusteltu C3 Elle on kuin tehty trenditietoiselle naiselle.

https://www.facebook.com/naistenkymppi/

Antti

Kuva: Naisten 10 -tapahtuma