Viisikymmentä ja 37 erilaista C3 yhteiskäyttöautoa luovutetaan tänään Narikkatorilla asiakkaiden käyttöön.

C3 yhteiskäyttöautot vapautetaan käyttöön tänään Helsingin Kampin Narinkkatorilta. Kaikkiaan 50 C3-ilopilleriä täyttävät Kampin toriaukion ennen kuin lähtevät valittujen kuljettajien kanssa värikkässä jonossa matkaan. Tämän jälkeen autot ovat kaikkien 24Go –asiakkaiden ajettavana ja autoja löytää eri puolilta Helsingin keskustaa sijaitsevilta pysäköintipaikoilta. Liikkumispalvelu vie myös keskustan ulkopuolelle pääkaupunkiseudulla ja pysäköintipaikkoja on runsaasti tarjolla eri puolilla Helsinkiä, Espoossa muun muassa Tapiolassa ja Espoon Keskuksessa sekä Vantaalla Tikkurilassa.

img_4560
Helsingin keskustassa ei montaa kertaa ole nähty viittäkymmentä Citroën henkilöautoa samalla torilla, ei ainakaan uusia.  

Maaliskuussa 2019 Citroën ja 24 Rental Network sopivat yhteistyöstä ja Helsingin katukuvaa värittävien C3-yhteiskäyttöautojen tuomisesta asiakkaiden ajoon.

Käyttöön voi ottaa lähimmän vapaana olevan auton oman tarpeen mukaan ja vastaavasti jättää sen minne vain sallitulle pysäköintipaikalle palvelun voimassaoloalueen sisällä pääkaupunkiseudulla. Auton ovi avataan ja auto käynnistetään 24Go –verkkosovelluksella (verkko-osoite : 24Go.fi/C3), jota ei tarvitse ladata puhelimeen. Matkapuhelin, verkkoyhteys ja selain riittävät tähän. Auton käytöstä veloitetaan vain ajominuuttipohjaisen hinnoittelun mukaan. Verkkosovellus tulee käyttöön lanseeraustapahtuman yhteydessä 29.5.2019.

Antti

Lähde: Auto-Bon Oy

Kuva: Timo J Rantanen