Citroën uudistaa neljän vuoden ikään ehtinyttä C3-malliaan. Merkin parhaiten myyneelle mallille haetaan kasvojen kohotuksella lisää kilpailukykyä tässä voimakkaasti kilpaillussa segmentissä.

Citroën luottaa C3:n vahvuuksiin myös uudistuksissa. Näkyvin muutos ulkoasussa ovat uudelleenmuotoiltu etupuskuri ja auton keulamaskin siirtyminen ”X-aikakauteen”, jonka näimme ensimmäisen kerran CxPerience -konseptin keulalla. Uudelleenmuotoilluilla Airpumpeilla haetaan niin ikään uutta raikkaampaa ilmettä.

01_13

Asiakkaille tuodaan lisää auton ulkonäön ja värityksen yksilöintiin liittyviä mahdollisuuksia. Kaksi kokonaan uutta ulkoväripakettia, neljä uutta katon väriä sekä uudenmalliset 17” kevytmetallivanteet. C3 saa uudistuksessa myös nykyteknologian mukaiset LED-valot.

03_13
Advanced Confort -istuimet saa nyt myös C3:een

Muutoksia on myös auton sisustuksessa, joista merkittävin on merkin uuden mukavuuskonseptin mukaiset istuimet. Auton moottoreiden ja muun tekniikan kerrotaan säilyvän ennallaan.

C3:n uusia ominaisuuksia ovat:

  • keulan päivittynyt muotoilu, uudistunut chevron-tunnus ja LED-ajovalojet
  • entistäkin laajemmat personointimahdollisuudet: 97 ulkoväriyhdistelmää, 3 katonväriä, 3 eri matkustamotunnelmaa ja kaksi uutta vannevaihtoehtoa
    uudistuneet Airbump®-kolhusuojat
  • uudenlainen matkustusmukavuus nyt myös C3:ssa nähtävien Advanced Comfort -istuimien ansiosta. 12 ajoavustinta helpottaa jokapäiväistä elämää, kuten uutuutena pysäköintiavustin edessä sekä päivittyneet liitettävyyspalvelut: Connect Assist, Connect Nav ja Connect Play.

Uusi C3 tulee tarjolle kesäkuussa 2020, jolloin sen odotetaan rantautuvan myös Suomeen. Palaamme aiheeseen silloin koe-ajon merkeissä.

 

Vesa

Lähde: Citroën Press release
Kuvat: Citroën