Boutique Citroën Lifestylekauppa on avannut ovensa nyt myös suomalaisille asiakkaille. Kaupasta löydät mukavia lahjaideoita Citikkaharrastajalle. Samalla annamme muutaman Suomalaisen viime hetken vinkin joululahjaostoksille.

Citroënin lifestylekauppa on ollut toiminnassa jo pidempään, mutta nyt se on alkanut toimittamaan tilauksia myös Suomeen. Kaupassa on vaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin sekä tietysti merkkiin liittyvää muuta fanitavaraa pienoismalleista kelloihin. Nyt Joulun kunniaksi kaupassa on myös muutamia tarjouksia, jotka kannattaa käydä tarkistamassa. Lisäksi ainakin tällä hetkellä yli 30€ ostokset lähetetään ilman postikuluja.

Rekisteröitymisen jälkeen pääset tilaamaan valitsemase tuotteet, jotka voit lopuksi maksaa luottokortilla. Toimitusajoista meillä ei valitettavasti ole kokemuksia. Kaupan löydät oheisen linkin takaa: https://lifestyle.citroen.com/

Joulutarjouksessa olevien tuotteiden yhteydessä saat samaan hintaan toisen tuotteen ilman lisähintaa.

Myös suomalainen fanikauppa, citikka.com, on listannut sivuilleen Joulun parhaimmat lahjavinkit. Uutuutena on Citroën Suomessa seinäkalenteri, joka jatkaa nyt jo loppuunmyydyn Citroën Suomessa -kirjan hengessä julkaisten arkistojen valokuva-aarteen jokaiselle vuoden 2021 kuukaudelle. Osa kuvista on ennenjulkaisemattomia. Mukana klassisia Citroën-malleja Suomessa: B14, Traction Avant, 2CV, ID, DS, CX, GS, BX ja HY. Kuvien yhteydessä lyhyet kuvatekstit valottavat kuvien taustoja.

Kalenteri on yläreunasta kierresidottu, A4-kokoinen (29×20 cm) ja siinä on ripustuslenkki. Sivumäärä on 12 + kansi. Alkuperäisten valokuvien iästä johtuen tyylikkäästi sävytetyt mustavalkoiset kuvat.

Kalenteri on painettu Suomessa, joten se sisältää suomenkieliset nimi-, juhla- ja liputuspäivät.

Kalenteri on pullollaan klassisia Citroën-malleja

Kalenteri on painettu Suomessa, joten se sisältää suomenkieliset nimi-, juhla- ja liputuspäivät. Huomio rajattu painosmäärä, varmista siis nopeasti että saat omasi! Kalenteri on virallinen Monamicitroen.blog -tuote.

Mon Ami Citroën toivottaa kaikille hyvää Joulua ja onnea vuodelle 2021!

Antti, Mikko & Vesa

Päivitys 02.02.2021 tekemämme testitilauksen perusteella toimitusaika Boutique Citroën Lifestylekauppasta Suomeen on noin viikko. Logistiikka menee Chronopostin kautta PostNordille ja lopulta kotiovelle.