Citroen Racing on eilen julkaissut ensimmäiset kuvat C3 WRC ralliautosta alkavan kauden kilpaväreissä. Päävärinä on tuttuun tapaan punainen, nyt harmaalla tehostettuna.

Monte Carlo aloittaa kauden noin kuukauden kuluttua ja tiedossa on varmasti jännittävä kausi. Citroënilla on puolustettavana 8 maailmanmestaruutta ja 96 kilpailuavoittoa, jotka on ajettu Xsara, C4 ja DS3 malleilla.

Tiimin virallinen nimi on Citroën Total Abu Dhabi WRT ja se ajattaa kahdesta neljään autoa. Kuljtettajina tulevat ajamaan: Kris Meeke/Paul Nagle, Craig Breen/Scott Martin, Stéphane Lefebvre/Gabin Moreau ja Sheikh Khalid Al Qassimi/Chris Patterson.

Emme blogissamme tule kirjoittamaan kaikista osakilpailuista, mutta tärkeimmät kohokohdat varmasti huomioimme.

Mikko

Kuvat: www.citroenracing.com

Citroen_C3_WRC_2017_7c31b-raw.jpg

Citroen_C3_WRC_2017_dba8a-raw.jpg