Ranskalainen autolehti Auto-Moto arvelee, että Citroën tuo uuden C3 malliston täydennykseksi Racing -mallin, joka tukee tehtaan toimintaa rallisarjassa.

Lehti on teettänyt haveinnekuvia, miltä auto voisi näyttää. Tekniikaksi arvellaan Peugeot 208 GTi ja DS 3 Performance -mallien 208 hv:n bensiiniturboa. Tällä auto olisi samalla viivalla kilpailijat, kuten Renault Clio RS, Ford Fiesta ST tai Volkswagen Polo GTi.

citroen-c3-racing-peugeot-208-gti.jpg
C3 Racing ja taustalla Peugeot 208 GTi.

Nykyiseen C3-malliin verrattuna autossa on mattamusta konepelti, punaiset helmatehosteet ja se on tietenkin matalammalla alustalla ja isommilla vanteilla. Toki nämä ovat vielä lehdet taitelijan arvailuja. Jotain vaikutteita varmasti haetaan C3 WRC -autosta.

Lehden arvaus malliston laajentamisesta ei varmasti ole kovin pielessä, sillä DS3:sta oli aikanaan mallistossa DS3 Racing -malli. Auto tulisi mallistoon keväällä 2018 ja hintaluokka Ranskassa olisi noin 25.000 Euroa.

Mikko

Kuvat: www.auto-moto.com