Oheiset kuvat ovat loppuvuodesta 1971 ilmestyneestä Korpivaaran asiakaslehdestä. Näissä on hienoa Suomi-historiaa ja ajankuvaa. Oli kerrassaan poikkeuksellista, että liikkeessä oli kaksi Citroën SM -autoa samalla kertaa!

Avauskuvan teksti:
Uusi Citroen-myymälä Autotaloon Helsingissä. Kevään kuluessa muutti Korpivaaran Citroen-myymälä Fredrikinkadulta Salomonkadulle. Uuden myymälän avajaisia juhlisti 2 Citroen SM-, 2 Citroen GS-, 2 Citroen D-Super-, 1 DS 21 lnjection- sekä joukko Citroen 2CV-autoja.

Kuvauutisia_Automies_4_1971_02.jpgKruunu-Auto Oy on avannut uuden modernin autojen Super-myymälän Martinlaakson ostoskeskuksessa. Käykää Tekin tutustumassa Toyota­ ja Citroen-autoihin.

Kuvauutisia_Automies_4_1971_04.jpg
Koneliike Viljakainen toimitti Putki- ja Metalliasennus S. & A. Pietikäisen toimitusjohtajalle Sulo Pietikäiselle Suomen kalleimman Citroenin tyypiltään SM. Kuvamme auton luovutustilaisuudesta: vasemmalta joht. S. Pietikäinen, myyntipäällikkö P. Paajanen ja johtaja M. Pesonen. Oli muuten 10:s näiden firmojen välinen autokauppa.

Kuvauutisia_Automies_4_1971_03.jpg
Auto-Prima on avannut tytär-liikkeen Tikkurilassa Asematie 26:ssa. On moderni ja uljas myymälä. Soittakaa 833 774, ellette ehdi käydä.

Mikko

Kuvat: Korpivaara / Automies