Ensimmäiset CX2200 -autot saatiin Suomeen Bore IX lastina 14.5.1975 kuten aikaisemmassa jutussa kirjoitimme. Kaikkiaan tätä Citroënin silloista lippulaivaa saapui 46 kappaletta suosikkiväreinä Sable Cendre (15 kpl), Gris Largenriere (16 kpl) ja Bleu Delta (11 kpl). Saimme lukijaltamme mielenkiintoisen selviytymistarinan liittyen kahteen yksilöön ja se tulee tässä!

Olen aina ihaillut isoja kissoja ja kerran ajaessani Köyliön Kankaanpäässä näin ”romujen” joukossa upean hopeanvärisen CX:n. Menin oitis kysymään josko se olisi myynnissä ja niinhän siinä kävi, että auto vaihtoi omistajaa 3000mk:n kauppasummasta ja sehän on tuo 00MC4312. Purin, hitsailin ja ostin osia kuten kommentissa mainitsin, mutta sitten jouduin luopumaan tallipaikasta ja myös ostamani talon kunnostus vei kaiken aikani joten projekti tyrehtyi. Vihdoin kun sain rakennetuksi tallin, niin oli muitakin projekteja joihin aikani hupeni.

Vuonna 1997 ostin -87 vuosimallin CX 20 TRE:n. Hinta oli 25000 mk. Koin todellista ylpeyttä ajaessani niin hienolla autolla!

Näin lehti-ilmoituksessa myytävän projektikuntoisen CX 2200 ja mukaan tulee vm. -77 CX 2000 varaosa-auto*. Hintana oli koko komeudelle 1000 mk. Ajattelin että noista saa hyviä varaosa-autoja.

Otin yhteyttä kun olivat tässä lähellä Noormarkussa ja tein kaupan 00MC4298 CX:stä ja mukana tulevasta varaosa-autosta. Toin tuon 2200:n ajamalla kotiin. Siinä sitten syntyi ajatus, ettei sitä malta varaosiksi romuttaa kun oli toimiva auto. Siihen oli verhoilija tehnyt aivan loistavan hienot penkit mustasta plyyshistä. No tämäkin projekti on odottanut aikaa jolloin saan todellisen inspiraation kunnostamiseen, nyt se voi olla jo lähellä.

Väri on muutettu kullanruskeasta mustaksi kuten sisustakin, kojelaudan pehmuste on edelleen ruskea.

Tietysti entisöinti alkuperäiseksi olisi se oikea tie, mutta olen ajatellut että tärkein on saada auto kuntoon ja ajoon kohtuullisin kustannuksin (näin eläkeläisen näkökulmasta). Kaikki muutokset ovat sellaisia jotka voidaan muuttaa haluttaessa alkuperäiseksi myöhemmin.

CX2200_75.jpg
Mustaksi kissaksi muuttunut CX 2200 Sable Cendre (00MC4298).

Varaosa-autosta ajattelin laittaa siihen (kohtalaisen hyvän) sinisen sisustan, paitsi mustat plyyshipenkit jäävät siihen. Tuo sisusta onkin jo irroitettu. Aikaa voi kulua runsaasti mutta ajattelin että voin pikkuhiljaa tehdä kohde kohteelta asioita kuntoon.  Eniten nyt tietenkin huolettaa onko alusta säilynyt vai onko tullut pahoja ruosteita, täytyy lähiaikana tutkia.

Sarjanumerolla 00MC4298 oleva auto on neljänneksi pienimmällä sarjanumerolla ollut auto Suomessa. Se tuli maahan 14.5.1975 ja toimitettiin Forssan jälleenmyyjälle toukokuun lopussa (28.5.1975). CX 2200 00MC4312 on toimitettu Turkuun jälleenmyyjälle vasta helmikuussa vuonna 1976.

Miksi olen ”hurahtanut” näihin isoihin kissoihin on oikeastaan isäni syy.

Olen syntynyt Hangossa ja muutettiin Poriin ollessani 11 vuotias. Isosiskoni jäi oman perheensä kanssa Hankoon ja siellähän me usein käytiin sitten kylässä. Skoda Octavialla matkaa taitettiin ja isäukolla oli tapana ajaa kaikki ”nimismiehenväärät” soratiet koska ne olivat muka lyhyin reitti. Oli aika tuskallista matkantekoa istua Skodan takapenkillä 300km eikä juuri pysähdyksiä tehty. Mitenkään en halveksi Skodaa, olihan silloinen Octavia tosi luja auto, ajettiinhan niillä ralliakin. Mutta, sitten Isä osti Citroën ID:n, muistaakseni 1964 mallisen. Voi että, voi että! Nuo matkat eivät tuntuneet enää yhtään rasittavilta, päinvastoin aivan mahtavilta! Ja ne pehmeät penkit ja lattiamatot, aivan mahtavaa luksusta. Myöhemmin isä osti vielä toisenkin ID:n, wau! Ajokortin saatuani itsekin havittelin Citikkaa, Parista D-Superista kävinkin kauppaa, mutta kun takapyörän kohdalta valui ufonestettä, niin en uskaltanut ostaa. Aina harmittanut  tuo,  jälkeenpäin kun olen  perehtynyt siihen tekniikkaan.

Markku Leppänen

Kuvat: Markku Leppänen ja Antti Pitkäsen arkisto

*CX2000 Gris Largentiere 01MB8350 saapunut maahan 13.3.1975 ja toimitettu Keuruulle 01.09.1975. Miksiköhän mennyt kilpiin vasta 1977?