Uuden Citroënin ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa, sillä voit nyt tilata uuden autosi mukavasti suoraan kotisohvaltasi! Citroën Store -verkkokaupasta näet, kuinka paljon mitäkin automallia on Suomessa saatavilla ja tilattavissa nopeaan toimitukseen. Sen kautta voit myös laskea alustavan rahoitustarjouksen uudesta autostasi sekä jättää tiedot vaihtoautosta. 

Citroën Store on helppo tapa ostaa uusi Citroën varsinkin jos auton yksilöllinen tehdasvarustelu ei ole tarpeen. Kaupasta näet suoraan mitä malleja on varastossa nopeaan toimitukseen ja mitä malleja on tulossa varastoon. Esimerkiksi tällä hetkellä kaupasta näkee, että Suomeen on tulossa 61 kpl uutta Citroën ë-C4 X Full Electric autoa Shine -tason varusteilla. Lisäksi osaan autoista on otettu joitain tehdaslisävarusteita.

Nopean tutustumisen jälkeen jäin kaipaamaan kauppaan muutamia lisätoimintoja:

  • varastossa olevien autojen keskinäinen vertailumahdollisuus
  • varastossa olevan auton haku tietyn varusteen perusteella

Lisäksi auton räätälöinti onnistuu vain Citroën.fi kotisivuilla, mutta tilausta ei pysty suoraan tekemään. Itseasiassa juuri tällä hetkellä asiakkaan matka päättyy tilanteeseen, jossa ”Ota yhteyttä – Pyydä tarjous haluamastasi autosta” linkki ei toimi.

Uusi Citroën ë-C4 X on nyt ennakkomyynnissä ja toimitukset alkavat vuonna 2023 alkupuolella.

Tällaiset kaupat tulevat yleistymään ja kehittymään lähivuosina ja asettaa perinteisen jälleenmyjäverkoston uuteen tilanteeseen. Autovalmistajien motiivina on yksinkertaistaa toimitusketjua ja poistaa välikäsiä. Onko fyysisistä autokaupoista tulossa vain uusien autojen luovutustiloja? Ja saako tulevaisuudessa asiakas tilata autonsa vaikka lähimmälle R-Kioskille?

Tutustu kauppaan: https://cars.citroen.fi/citroen-store

Antti