Kerroimme aiemmin tässä blogissa Citroën Suomessa kirjahankkeesta. Saimme äskettäin painosta ensimmäiset vedokset muutamista kirjan sivuista ja ajattelimme tarjota teille mahdollisuuden kurkistaa mitä on luvassa.

Citroën Suomessa on ensimmäinen suomenkielinen, pelkästään Citroën-merkkiin keskittyvä kirja automerkin vaiheista Suomessa miltei 100-vuoden ajalta. Lähes 400-sivuisessa teoksessa käsitellään paljon mielenkiintoisia tarinoita kuten Traction Avant Cabrioletin vaiheita 30-luvun lopulla, sodassa palvelleita T45 kuorma-autoja ja ensimmäisen Citroën DS 19, ison kissan, esittelyä ja myöhempiä vaiheita. Kirjan sivukoko on 240 x 210 ja tarkka sivumäärä 384.

Ennakkomarkkinointi

IMG-2144.JPG
Kirjan ensimmäiset vedokset. Kirjassa käsitellään merkin historiaa laajasti ja perusteellisesti

 

Kirjan ennakkomarkkinointi aloitetaan virallisesti marraskuun alussa ja kauppojen hyllyiltä sitä voi alkaa etsimään alkuvuonna 2019. Kirjan kustantaa Alfamer.

 

Antti_ja_Mikko.JPG
Citroën Suomessa -kirjan kirjoittajat Antti Pitkänen ja Mikko Salonen

 

Antti ja Mikko

Päivitys 05.01.2019: Citroën Suomessa -kirjojen toimitukset asiakkaille alkaa ensi viikolla kun ne tiistaina saapuu Kirjavälityksen logistiikkakeskukseen.