”Ainutlaatuinen kuten sinäkin”. Näin markkinoidaan uutta Citroën C3 -mallia joka on saanut paljon vaikutteita C4 Cactuksesta.

Uusi C3 on nyt nähtävillä ja pian koe-ajettavissa jälleenmyyjillä. Malli on vanhaan verrattuna täysin uusittu ja omaa saman muotoilulinjan kuin muutkin Citroën uutuudet.

Uudet tuulet puhaltavat kompaktien perheautojen luokassa! Citroën C3:n trendikäs ja positiivisuutta huokuva design erottuu joukosta ilmentäen täydellisesti nykyaikaa. Värikkäät somisteosat ja graafiset yksityiskohdat, mukaan lukien Airbump®-suojat, tekevät auton ilmeestä pirteän eloisan. Korin ilmeikkään ja ainutlaatuisen tyylin ansiosta auto on heti tunnistettavissa oman luokkansa muihin malleihin verrattaessa. Tutustu tarkemmin Citroën C3:een katsomalla kuusi videota, joissa esitellään tyyliä, yksilöintiä, Citroën Advanced Comfort® -ohjelmaa, uusia tekniikoita ja ConnectedCAM Citroën™ -kameraa.

IMG_3539.jpg
Citroen C3:n sisustus on pirteän nuorekas.
Uusi C3 voidaan DS-malliston tapaan yksilöidä valitsemalla autoon erivärisiä kattoja mustan, punaisen ja valkoisen välillä. Todella mielenkiintoinen uutuusvaruste on valinnaisvarusteinen ConnectedCAM Citroën™ -kamera, jolla voi ottaa kuvia tai videoita jaettavaksi sosiaalisessa mediassa.

Moottoripuolella on tutut PureTech ja BlueHDi -moottorit. Malliston hinnat alkavat alle 15 000 euron tasosta. Todennäköisesti suosituimmaksi malliksi nouseva PureTech 82 Feel talvivarusteineen lähentelee helposti 18 000 euron tasoa, joka on pikkuautosta jo jonkinlainen sijoitus. Koeajoraportti julkaistaan blogissa myöhemmin.

Antti