DS Automobiles on julkaissut Geneven autonäyttelyn alla ensimmäisen citymaasturinsa DS7 Crossbackin. Valmistajan mukaan DS 7 Crossback on tarjoaa yleillisen matkustamon ja runsaasti autonomisia ajamista helpottavia toimintoja.

Ylellisen mukavaa ja äänetöntä matkustamoa on täydennetty ranskalaisen korkealuokkaisista kaiuttimistaan tunnetun Focal’in äänentoistojärjestelmällä. Myös auton jousituksen kerrotaan olevan ainutlaatuinen, mutta tarkempia teknisisä tietoja ei siitä ole vielä paljastettu. Vuoden 2019 aikana luvassa on myös plug-in hybridi -versio, jonka myötä auto saa myös nelivedon, jossa takapyörien voimantuotto hoidetaan sähkömoottoreilla.

DS7 Crossbackin kilpailijoiksi mainitaan mm.Audi Q5 ja Range Rover Evoque.

ds7-crossback-1

ds7-crossback-dash

Auton virallinen esittely tapahtuu juuri avautuvassa Geneven autonäyttelyssä.

Palaamme DS7 Crossback’iin tarkemmin, kun yksityiskohtaisemmat tiedot tarkentuvat.

Vesa